Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733990811

Liga 733990811 Información oficial sobre el partido 733990811 en Hattrick

15.06.2024 19:15:00

Biel/Bienne United 2004 Alineación oficial del equipo 'Biel/Bienne United 2004' en el partido 1 - 4 The Zoo Alineación oficial del equipo 'The Zoo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Biel/Bienne United 2004 Alineación oficial del equipo 'Biel/Bienne United 2004' en el partido 0 - 3 The Zoo Alineación oficial del equipo 'The Zoo' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,3 % 0,1 % 97,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Biel/Bienne United 2004

Goles Goles

  • 104 Minuto 27 (Gol de penalti): Biel/Bienne aconseguia el 1 - 2 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Włodzimierz Tworkowski al cantó inferior dret de la porteria rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 7 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 7 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Bob Carles, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): Xeno Hörburger va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Biel/Bienne que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

The Zoo

Goles Goles

  • 115 Minuto 8 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Stefano Micelli era molt més ràpid que el defensa Bogdan-Alexandru Ciorbaru. Al minut 8, el jugador de The va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 1.
  • 143 Minuto 22 (Gol de contra por la derecha): Benoît Cabanne va marcar al minut 22 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 2.
  • 182 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Nathan Sarthou va aprofitar un error defensiu al minut 54, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a The.
  • 184 Minuto 67 (Gol de penalti): Al minut 67 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de The, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Benoît Cabanne va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Nylo Muhl de The, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 6, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 237 Minuto 18 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Stefano Micelli va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Sebi Heiderich va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 282 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20 Sven-Otto Meyringer va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Benoît Cabanne, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Sov Prak va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59, el The va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Benoît Cabanne s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Sov Prak quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Sven-Otto Meyringer, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 58, Jakob Barger de The va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.