Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733988966

Liga 733988966 Información oficial sobre el partido 733988966 en Hattrick

15.06.2024 19:15:00

Spider-Boys Alineación oficial del equipo 'Spider-Boys' en el partido 0 - 2 fc b34 Alineación oficial del equipo 'fc b34' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Spider-Boys Alineación oficial del equipo 'Spider-Boys' en el partido 1 - 0 fc b34 Alineación oficial del equipo 'fc b34' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spider-Boys

fc b34

Goles Goles

  • 143 Minuto 40 (Gol de contra por la derecha): El jugador Mart Canisius de b34 es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 183 Minuto 66 (Gol por la derecha): Al minut 66, un xut de Gianni Sicuranza des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 65 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Tiziano Weishaupt no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Jean-Baptiste Alric estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 286 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de b34, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Breel Braucher va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 82 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Laurent Courtemanche, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ariel Petrisov de b34 va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Antoine Schuler de b34 amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.