Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733984244

Liga 733984244 Información oficial sobre el partido 733984244 en Hattrick

24.08.2024 19:15:00

Rainbow United Alineación oficial del equipo 'Rainbow United' en el partido 6 - 1 Schnouz Pole's Gartenwirtschaft Alineación oficial del equipo 'Schnouz Pole's Gartenwirtschaft' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rainbow United Alineación oficial del equipo 'Rainbow United' en el partido 1 - 1 Schnouz Pole's Gartenwirtschaft Alineación oficial del equipo 'Schnouz Pole's Gartenwirtschaft' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,0 % 11,9 % 64,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rainbow United

Goles Goles

  • 143 Minuto 14 (Gol de contra por la derecha): Raffaele Savini va marcar al minut 14 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 1.
  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Sebastian Lindenmann de Rauni aconseguir un gol al minut 15 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 143 Minuto 30 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Rauni va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Sebastian Lindenmann, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 3 - 1.
  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): Metod Kopšík va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Rauni i marcant el 4 - 1.
  • 143 Minuto 71 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Rauni eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 71, Raffaele Savini va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 5 - 1.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): Rauni va aconseguir el 6 - 1 quan Michel Jurrjens va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 40 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Kilian Delzenne va sortir molt desviat al minut 40.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Rauni sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Kilian Delzenne, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 67 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Ferdinand Kempter de Rauni va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sauveur Tillet de Rauni es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Michel Jurrjens es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Schnouz Pole's Gartenwirtschaft

Goles Goles

  • 116 Minuto 12 (Gol evento especial rápido + pase): Ben Roennfeld va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Jürg Steinegger, que no va fallar i va marcar el 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Ben Roennfeld de Schnouz va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.