Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733982126

Liga 733982126 Información oficial sobre el partido 733982126 en Hattrick

08.06.2024 19:15:00

AC Gimli II Alineación oficial del equipo 'AC Gimli II' en el partido 3 - 2 Epsilon Pi Alineación oficial del equipo 'Epsilon Pi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AC Gimli II Alineación oficial del equipo 'AC Gimli II' en el partido 3 - 0 Epsilon Pi Alineación oficial del equipo 'Epsilon Pi' en el partido
Tiene un resultado normal 3.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Gimli II

Goles Goles

  • 114 Minuto 16 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 16. Willibald Noatzsch, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.
  • 124 Minuto 18 (Gol de penalti): Gimli va posar-se per davant 2 - 1 al minut 18, quan Willibald Noatzsch va llançar una pena màxima perfectament.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Gimli pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jake Blümke va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): El Gimli ho intentava per la dreta per mitjà de Duccio Bertaso, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Al minut 20, Filip Ableidinger gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Lucien Le Mell va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 207 Minuto 26 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Horst Klouda va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Passaven 71 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Duccio Bertaso va rematar alt.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Edouard Kirchhofer, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Constantin Leperski va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Edouard Kirchhofer de Gimli amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Filip Ableidinger de Gimli va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Epsilon Pi

Goles Goles

  • 171 Minuto 9 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 9, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Alberto Falconeri es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 135 Minuto 68 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Elias Willems va demostrar la seva experiència quan al minut 68 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 3 - 2. És un murri!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dirk Hibbs de Epsilon la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.