Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733980166

Liga 733980166 Información oficial sobre el partido 733980166 en Hattrick

08.06.2024 19:15:00

Pumas UNAM Alineación oficial del equipo 'Pumas UNAM' en el partido 1 - 1 FC Bloodsport Alineación oficial del equipo 'FC Bloodsport' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pumas UNAM Alineación oficial del equipo 'Pumas UNAM' en el partido 2 - 1 FC Bloodsport Alineación oficial del equipo 'FC Bloodsport' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,2 % 4,5 % 19,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pumas UNAM

Goles Goles

  • 114 Minuto 48 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 48. Luc Lucot, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Aymeric Aymerich va estar a punt d'acabar en gol al minut 75, però el porter visitant Bertrand Trolese va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Adriaan Adriaans del UNAM ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

FC Bloodsport

Goles Goles

  • 173 Minuto 17 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 17, quan Kim Prezzi va posar els visitants Bloodsport per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Al minut 8, un refús desafortunat de Michal 'Mimi' Michalík, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Albert Gîncu no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 270 Minuto 71 (Ocasión de falta): El Bloodsport va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 71 amb un llançament de falta perillós. En Richard Sserunkuma però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 270 Minuto 79 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Richard Sserunkuma al minut 79 semblava entrar, però Michal 'Mimi' Michalík va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.