Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733976914

Liga 733976914 Información oficial sobre el partido 733976914 en Hattrick

01.06.2024 19:15:00

Cuzzie Bros Alineación oficial del equipo 'Cuzzie Bros' en el partido 3 - 0 SC Blackhawks Alineación oficial del equipo 'SC Blackhawks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cuzzie Bros Alineación oficial del equipo 'Cuzzie Bros' en el partido 2 - 0 SC Blackhawks Alineación oficial del equipo 'SC Blackhawks' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cuzzie Bros

Goles Goles

  • 138 Minuto 10 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Çerçiz Çikalleshi arribés a peus de Jeremy Kroll, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Cuzzie el 1 - 0.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Martin Iwamoto va incrementar l'avantatge de Cuzzie amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Cuzzie va aconseguir el 3 - 0 quan Jeremy Kroll va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 54 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del SCB. La jugada d'estratègia del Cuzzie per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en 孔 (Kong) 春福 (Chunfu) va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Josef Zander de Cuzzie es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.

SC Blackhawks

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de SCB, l'equip va recuperar la pilota al minut 25 i va contraatacar. En Globi Merkle va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 286 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 31, el SCB estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Rodolphe Pujol va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.