Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733975789

Liga 733975789 Información oficial sobre el partido 733975789 en Hattrick

29.06.2024 19:15:00

RAGARD IMRÂD Alineación oficial del equipo 'RAGARD IMRÂD' en el partido 3 - 2 Fc Basel 06 Alineación oficial del equipo 'Fc Basel 06' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RAGARD IMRÂD Alineación oficial del equipo 'RAGARD IMRÂD' en el partido 1 - 1 Fc Basel 06 Alineación oficial del equipo 'Fc Basel 06' en el partido
Tiene suerte 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,0 % 33,8 % 28,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RAGARD IMRÂD

Goles Goles

  • 105 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Rolef Grotthuß va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Albert Neroberg va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. RAGARD posava el marcador 1 a 1.
  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Noldi Bogenschneider de RAGARD aconseguir un gol al minut 39 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 130 Minuto 57 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Albert Neroberg va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 57 el resultat passava a ser de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El RAGARD va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Noldi Bogenschneider la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Noldi Bogenschneider de RAGARD es va guanyar la targeta groga merescudament.

Fc Basel 06

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): El jugador de Basel Marino Triggiani va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 4 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 106 Minuto 60 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 60 minuts, Jesús Díaz va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Norbert Bärtsch, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Norbert Bärtsch va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Basel quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Ibraheem Mahadeen va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 262 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Ibraheem Mahadeen per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 61, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 262 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 69, en un 1 contra 1 amb el porter, però Fabián Sarraz va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Norbert Bärtsch des de l'esquerra.
  • 261 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Damien Shaylor al minut 70 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.