Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733971586

Liga 733971586 Información oficial sobre el partido 733971586 en Hattrick

15.06.2024 19:15:00

fc reitnau Alineación oficial del equipo 'fc reitnau' en el partido 0 - 9 Blue Balls of Destiny Alineación oficial del equipo 'Blue Balls of Destiny' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
fc reitnau Alineación oficial del equipo 'fc reitnau' en el partido 0 - 6 Blue Balls of Destiny Alineación oficial del equipo 'Blue Balls of Destiny' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fc reitnau

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): reitnau van sortir al contraatac al minut 65, però Gesuele Zanarini va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Blue Balls of Destiny

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 4, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Sebi Köslich es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Al minut 11, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Walo Moretti va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 14 (Gol por la derecha): Al minut 14, un xut de Ralf Diener des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Thibaut Hocde va aprofitar un error defensiu al minut 17, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a Destiny.
  • 182 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Thibaut Hocde, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Al minut 51, Gioacchino Gradini va augmentar l'avantatge de Destiny a 0 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 52 (Gol por el centro): Al minut 52, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Walo Moretti va augmentar l'avantatge de Destiny a 0 - 7 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 57 (Gol por la derecha): Al minut 57, Destiny va augmentar el seu avantatge a 0 - 8, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Thibaut Hocde, amb un xut sec des de la dreta.
  • 108 Minuto 69 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 69, en Sebi Köslich la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Max Ries que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 24 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Sebi Köslich gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Walo Moretti, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 75 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Destiny va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gaetano Leuchtmann de Destiny es va guanyar la targeta groga merescudament.