Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733967954

Liga 733967954 Información oficial sobre el partido 733967954 en Hattrick

01.06.2024 19:15:00

as otter2 Alineación oficial del equipo 'as otter2' en el partido 2 - 2 Rückwärts Grauholz Alineación oficial del equipo 'Rückwärts Grauholz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
as otter2 Alineación oficial del equipo 'as otter2' en el partido 5 - 0 Rückwärts Grauholz Alineación oficial del equipo 'Rückwärts Grauholz' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

as otter2

Goles Goles

  • 115 Minuto 38 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 38 minuts, Dieter Lefèvre va superar per velocitat Samuel Arthur per posar el 1 - 0 al marcador.
  • 122 Minuto 85 (Gol por la izquierda): otter2, atacant per l'esquerra al minut 85, va aprofitar el magnífic llançament de Dieter Lefèvre per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 24 (Ocasión de falta): Jędrzej Doruch quasi dona a otter2 l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): El jugador local Dieter Lefèvre per poc que no incrementa el marcador al minut 41. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Miikka Holtari va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 230 Minuto 42 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 42 podia haver acabat en gol, però Miikka Holtari va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ronaldo Silva Barroso va estar a punt d'avançar els locals al minut 69 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ronaldo Silva Barroso de otter2 la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Roelant Putteman es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 92 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Harry Clarke de otter2 amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Rückwärts Grauholz

Goles Goles

  • 162 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Samuel Arthur va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 43.
  • 186 Minuto 92 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Rückwärts amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Martell Huff, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 2 - 2 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, un refús desafortunat de Christophe Metzler, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Lander Burutxaga no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 57, Lander Burutxaga de Rückwärts va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jan Lillestøl de Rückwärts va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Thodoris Liras.