Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733965940

Liga 733965940 Información oficial sobre el partido 733965940 en Hattrick

08.06.2024 19:15:00

No Futures Alineación oficial del equipo 'No Futures' en el partido 2 - 1 MK Sports Alineación oficial del equipo 'MK Sports' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
No Futures Alineación oficial del equipo 'No Futures' en el partido 1 - 2 MK Sports Alineación oficial del equipo 'MK Sports' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,0 % 33,3 % 38,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

No Futures

Goles Goles

  • 108 Minuto 25 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Emilio Graffiedi encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Jesus Macedo Rodrigues només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 0.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Emilio Graffiedi es va introduir dins la defensa central al minut 32, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Futures per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 22, quan Jesus Macedo Rodrigues va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27, Jesus Macedo Rodrigues gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ludovic Fournier va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Passaven 31 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Nils Leist va rematar alt.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): El Futures ho intentava per la dreta per mitjà de Egor Koreev, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60, Egor Koreev gairebé va marcar per a Futures des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 215 Minuto 66 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Fryderyk Basiura que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ralph Köstli per poc que no incrementa el marcador al minut 81. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ludovic Fournier va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

MK Sports

Goles Goles

  • 142 Minuto 82 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Pier Federico Buonfini de Sports va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Sports van seguir progressant per la banda dreta. Renato Solak va tenir la seva oportunitat al minut 48, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 251 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Diab Sary va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Edmundo Caicedo no es va rendir i va fer unes grans aturades.