Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733964487

Liga 733964487 Información oficial sobre el partido 733964487 en Hattrick

08.06.2024 19:15:00

El diez Alineación oficial del equipo 'El diez' en el partido 2 - 2 Mbsoft Dream Kickers Alineación oficial del equipo 'Mbsoft Dream Kickers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El diez Alineación oficial del equipo 'El diez' en el partido 2 - 0 Mbsoft Dream Kickers Alineación oficial del equipo 'Mbsoft Dream Kickers' en el partido
Tiene un resultado normal 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El diez

Goles Goles

  • 111 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48, David Vuelta va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 123 Minuto 64 (Gol por la derecha): Passats 64 minuts, Armin Osswald, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. diez es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Alberto Amieiro! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Armin Osswald va estar a punt d'avançar els locals al minut 63 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Crispin Trapanese de diez es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): David Vuelta de diez va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Mbsoft Dream Kickers

Goles Goles

  • 172 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Brian Mangan quedar desmarcat i marcar per a Kickers al minut 25. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 164 Minuto 70 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Brian Mangan marqués l'empat. Al minut 70 el marcador mostrava un empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Després de 31 minuts, Jorge Fernando Gera va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Sylvain Winterfeld va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Ezriel Okun de Kickers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.