Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733960960

Liga 733960960 Información oficial sobre el partido 733960960 en Hattrick

08.06.2024 19:15:00

Saitama One Punch Alineación oficial del equipo 'Saitama One Punch' en el partido 2 - 4 FC Goalas Juniors 17 Alineación oficial del equipo 'FC Goalas Juniors 17' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Saitama One Punch Alineación oficial del equipo 'Saitama One Punch' en el partido 1 - 1 FC Goalas Juniors 17 Alineación oficial del equipo 'FC Goalas Juniors 17' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
63,3 % 12,5 % 24,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Saitama One Punch

Goles Goles

  • 187 Minuto 38 (Gol tiro lejano): En Orlando Länzlinger conduïa pel cercle central i, veient a en Floris-Jan Emmens desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 1 - 3.
  • 138 Minuto 75 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Thais Kaiser arribés a peus de Kong Hock Hao, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Saitama el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 37 (Ocasión tiro lejano): Al minut 37 un refús amb el peu d'en Bogdan Bochyński va anar a parar als peus del Arttu Wasama que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 287 Minuto 70 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Saitama tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Floris-Jan Emmens ho va intentar al minut 70 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.

FC Goalas Juniors 17

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Remond Elzer va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Gianni Pin de Juniors l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 29 de partit.
  • 116 Minuto 35 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Nicola Fracassetti sempre és una garantia. Al minut 35, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Peio Ovalle marcar el 0 - 3 per al Juniors.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Gianni Pin, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 28 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Remond Elzer es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.