Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733948681

Liga 733948681 Información oficial sobre el partido 733948681 en Hattrick

25.08.2024 22:10:00

Nuclear CF Alineación oficial del equipo 'Nuclear CF' en el partido 0 - 5 Suvilahti Barkless Alineación oficial del equipo 'Suvilahti Barkless' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nuclear CF Alineación oficial del equipo 'Nuclear CF' en el partido 1 - 1 Suvilahti Barkless Alineación oficial del equipo 'Suvilahti Barkless' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,0 % 37,0 % 29,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nuclear CF

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lionel Huggins de Nuclear va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 91, Kurt Martin de Nuclear va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Suvilahti Barkless

Goles Goles

  • 143 Minuto 17 (Gol de contra por la derecha): El jugador Christopher Hibbert de Suvilahti es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 141 Minuto 37 (Gol de contra por el centro): Stern Folkes va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Suvilahti, al minut 37. El marcador va canviar a 0 - 2.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al minut 40, Suvilahti va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Richie DeWolf, amb un xut sec des de la dreta.
  • 143 Minuto 42 (Gol de contra por la derecha): James McKie va marcar al minut 42 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 4.
  • 119 Minuto 77 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Winston Osborne va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 5 al minut 77.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 91 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Suvilahti va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Damian Chance, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.