Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733947802

Liga 733947802 Información oficial sobre el partido 733947802 en Hattrick

16.06.2024 22:10:00

Barracudas Barbados Alineación oficial del equipo 'Barracudas Barbados' en el partido 2 - 5 Athletic Horas Alineación oficial del equipo 'Athletic Horas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Barracudas Barbados Alineación oficial del equipo 'Barracudas Barbados' en el partido 5 - 3 Athletic Horas Alineación oficial del equipo 'Athletic Horas' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
65,4 % 11,0 % 23,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barracudas Barbados

Goles Goles

  • 111 Minuto 26 (Gol por el centro): Passat el minut 26 de joc, Narciso Oliveira Assunção facilitava les coses al Barracudas amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 101 Minuto 54 (Gol por el centro): El Barracudas no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Sean Thompson es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El Barracudas va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Omar Henriques la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 201 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40, Steve DePass va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Narciso Oliveira Assunção no s'ho podia creure.
  • 207 Minuto 57 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Steve DePass va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ricardo Blackwell de Barracudas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Athletic Horas

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): Al minut 14 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Rodney Reynolds que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Jaimee Schoeters que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Athletic.
  • 143 Minuto 39 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Athletic eren letals, i Angelo Tomasa va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 3 entrant des de la dreta.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Rıza Altinordu de Athletic l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 41 de partit.
  • 118 Minuto 62 (Gol evento especial córner peinado): En Andrew McChriest entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Athletic, un peu providencial d'en Rıza Altinordu va situar el 2-5 al panell digital.