Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733942740

Liga 733942740 Información oficial sobre el partido 733942740 en Hattrick

25.08.2024 17:45:00

Ungheni.tv Alineación oficial del equipo 'Ungheni.tv' en el partido 1 - 3 Găgăuzia FC Alineación oficial del equipo 'Găgăuzia FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ungheni.tv Alineación oficial del equipo 'Ungheni.tv' en el partido 2 - 0 Găgăuzia FC Alineación oficial del equipo 'Găgăuzia FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,7 % 0,2 % 6,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ungheni.tv

Goles Goles

  • 104 Minuto 73 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Vitalie Gherbovăţ va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a UTV: 1 a 2 al minut 73.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 8 (Ocasión de falta): En Vitalie Gherbovăţ tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 242 Minuto 61 (Ocasión de contra por la izquierda): UTV van sortir al contraatac al minut 61, però Georgel Stileaga va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Găgăuzia FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 6 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Igor Sîrbu arribés a peus de Petrică Belinchii, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Găgăuzia el 0 - 1.
  • 184 Minuto 18 (Gol de penalti): Găgăuzia va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Ion Nichitiuc va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Al 78 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Găgăuzia augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Ion Nichitiuc es rifés el porter i marqués el 1 - 3.