Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733931988

Liga 733931988 Información oficial sobre el partido 733931988 en Hattrick

25.08.2024 17:45:00

Cahul Steua Alineación oficial del equipo 'Cahul Steua' en el partido 0 - 0 Juniors United Alineación oficial del equipo 'Juniors United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cahul Steua Alineación oficial del equipo 'Cahul Steua' en el partido 3 - 1 Juniors United Alineación oficial del equipo 'Juniors United' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cahul Steua

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19 es va veure una gran oportunitat per a Cahul per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Vitalie Griţ, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 23 per blocar una centrada d'en Adrian Borodachi va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Cahul.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Zoltan Zugravu va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Cahul va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Marcel Zaporojanu va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Viorel Ermilov.
  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Cahul va estar a punt de posar-se per davant al minut 64 però Zoltan Zugravu va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Nechifor Barbăroşie del Cahul ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Marcel Zaporojanu va estar a punt d'avançar els locals al minut 76 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marcel Zaporojanu de Cahul va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Zoltan Zugravu de Cahul va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Veaceslav Toma de Cahul va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Juniors United

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Es duien 5 minuts de partit jugats quan Glib Khanyuk va estar a punt de posar per davant a Juniors amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ilie Cernutu va impedir un gol cantat.
  • 237 Minuto 73 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Zoltan Zugravu va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Teodor Ceh va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 286 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Juniors, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Glib Khanyuk va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Vlad Rebeja ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.