Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733906468

Liga 733906468 Información oficial sobre el partido 733906468 en Hattrick

16.06.2024 19:30:00

Svörtu Kettirnir Alineación oficial del equipo 'Svörtu Kettirnir' en el partido 1 - 0 Hella Young Boys Alineación oficial del equipo 'Hella Young Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Svörtu Kettirnir Alineación oficial del equipo 'Svörtu Kettirnir' en el partido 3 - 1 Hella Young Boys Alineación oficial del equipo 'Hella Young Boys' en el partido
Tiene mala suerte 3.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,1 % 0,4 % 8,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Svörtu Kettirnir

Goles Goles

  • 121 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68 els aficionats van embogir quan en Halldór Gottskálksson va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Kettirnir.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 14 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Halldór Gottskálksson va entorpir al marcador d'en Sumarliði Friðriksson per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Hafþór Adamsson va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Kettirnir se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 220 Minuto 17 (Ocasión de falta): En Víðir Úlfsson es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Víðir Úlfsson va estar a punt d'avançar els locals al minut 27 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Halldór Gottskálksson va estar a punt d'acabar en gol al minut 39, però el porter visitant Sigurkarl Vigfússon va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Fannar Garpsson! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 60 per blocar una centrada d'en Yngvi Össurarson va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Kettirnir.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En Yngvi Össurarson del Kettirnir ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Passaven 83 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Óðinn Sveinbjörnsson va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hafþór Adamsson de Kettirnir va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Hella Young Boys

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Eiríkur Valentínusson va marcar al minut 23 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 242 Minuto 61 (Ocasión de contra por la izquierda): Hella van sortir al contraatac al minut 61, però Otri Oddason va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 260 Minuto 84 (Ocasión de falta): Amb 84 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Otri Oddason va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.