Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733905242

Liga 733905242 Información oficial sobre el partido 733905242 en Hattrick

23.06.2024 19:30:00

The Flying Islanders Alineación oficial del equipo 'The Flying Islanders' en el partido 0 - 4 HammerJungs [Ice Edition] Alineación oficial del equipo 'HammerJungs [Ice Edition]' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The Flying Islanders Alineación oficial del equipo 'The Flying Islanders' en el partido 0 - 2 HammerJungs [Ice Edition] Alineación oficial del equipo 'HammerJungs [Ice Edition]' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Flying Islanders

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): Islanders van sortir al contraatac amb encert al minut 76, però Rósenberg Skuggason no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

HammerJungs [Ice Edition]

Goles Goles

  • 173 Minuto 17 (Gol por la derecha): El jugador de HJ_Ice Giordano Nieri va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 17 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 183 Minuto 29 (Gol por la derecha): Al minut 29, HJ_Ice va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Mike Martin, amb un xut sec des de la dreta.
  • 116 Minuto 37 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 37, en Said Sugiarto del HJ_Ice va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Üsame Öznur que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 3.
  • 182 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 59 de partit va donar a HJ_Ice l'avantatge per 0 - 4. Mike Martin en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 8 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Vireak Sineth va ser clau en la jugada d'atac de HJ_Ice al minut 8, quan ell mateix va fer una passada brutal a Üsame Öznur, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Üsame Öznur de HJ_Ice, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 12, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 215 Minuto 55 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Said Sugiarto quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 284 Minuto 75 (Ocasión de penalti): Un penal fallat per Mike Martin de HJ_Ice al minut 75 va animar els seguidors locals, que estaven una mica deprimits.
  • 280 Minuto 90 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 90 per Mike Martin va anar a parar a la creueta.