Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733905063

Liga 733905063 Información oficial sobre el partido 733905063 en Hattrick

02.06.2024 19:30:00

Laudatio Hvammstangi Alineación oficial del equipo 'Laudatio Hvammstangi' en el partido 1 - 0 Pjakkur Alineación oficial del equipo 'Pjakkur' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Laudatio Hvammstangi Alineación oficial del equipo 'Laudatio Hvammstangi' en el partido 0 - 1 Pjakkur Alineación oficial del equipo 'Pjakkur' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,6 % 0,2 % 94,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Laudatio Hvammstangi

Goles Goles

  • 135 Minuto 57 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Jerome Wallace va marcar el 1 - 0 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 14 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Carlton Walmsley va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Skjold Blaabjerg rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Laudatio, l'equip va recuperar la pilota al minut 42 i va contraatacar. En Sigurjón Hjaltested va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Pjakkur

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Pjakkur va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 20, quan Themis Zervoudakis va quedar-se sol davant el porter Jerald Roosa-Burns, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47 de partit, José Magdaleno Dondé quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 67 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Nogay Enq va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Pjakkur la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.