Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733854931

Liga 733854931 Información oficial sobre el partido 733854931 en Hattrick

25.08.2024 18:30:00

TP Mai-Ndombe Alineación oficial del equipo 'TP Mai-Ndombe' en el partido 3 - 2 FC Haut-Lomami Alineación oficial del equipo 'FC Haut-Lomami' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
TP Mai-Ndombe Alineación oficial del equipo 'TP Mai-Ndombe' en el partido 3 - 1 FC Haut-Lomami Alineación oficial del equipo 'FC Haut-Lomami' en el partido
Tiene un resultado normal 2.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,5 % 0,2 % 5,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TP Mai-Ndombe

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Mai-Ndombe va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 8 Innocent Nono va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): Corria el minut 41 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Innocent Nono, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 120 Minuto 79 (Gol de falta): Mai-Ndombe va agafar avantatge al minut 79 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Pierre-Charles Auber fent així el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Mai-Ndombe per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 24, quan Assani Kisanga va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 206 Minuto 25 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 25 minuts de joc, Innocent Nono semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Elos Mupenge al minut 59 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Pierre-Charles Auber va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Pierre-Charles Auber va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 243 Minuto 91 (Ocasión de contra por la derecha): Apollinaire Mady va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Mai-Ndombe que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

FC Haut-Lomami

Goles Goles

  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 23 minuts, el tirador de faltes del Haut-Lomami va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Célestin Ndjoku, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 160 Minuto 74 (Gol de falta): En una falta provocada per un defensa passerell, en Tshongo Kalala va marcar amb un xut ras per sota la barrera posant la igualada al minut 74: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 de partit, Tshongo Kalala quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 91 (Ocasión por el centro): En Léopold Maubert al minut 91 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.