Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733849897

Liga 733849897 Información oficial sobre el partido 733849897 en Hattrick

01.09.2024 18:30:00

Real Macilento Alineación oficial del equipo 'Real Macilento' en el partido 2 - 1 Mamba F.C Alineación oficial del equipo 'Mamba F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Macilento Alineación oficial del equipo 'Real Macilento' en el partido 2 - 0 Mamba F.C Alineación oficial del equipo 'Mamba F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Macilento

Goles Goles

  • 112 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Macilento equilibrava la balança al minut 40. En Remy Kibongo, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 123 Minuto 84 (Gol por la derecha): El jugador Bienvenu Mwad de Macilento, després de 84 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Napoléon Malenga va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Macilento va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 15 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jason Ita ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): En Vivien Mwey va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Macilento va estar a punt de posar-se per davant al minut 48 però Jason Ita va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vivien Mwey de Macilento amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Mamba F.C

Goles Goles

  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): Jerry Bolola va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Mamba, Apollinaire Tumaini, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Mamba va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Matias Basille va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): Mamba van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 30, però Apollinaire Tumaini va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.