Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Prime F.C (773884) - friends team (435881) » 73384676: T17/J2/VIII

Liga 73384676 Información oficial sobre el partido 73384676 en Hattrick

06.05.2006 15:10:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 2 / VIII.285 (54086)

Salvacolina F.C Alineación oficial del equipo 'Salvacolina F.C' en el partido 1 - 0 Santa Clara Team Alineación oficial del equipo 'Santa Clara Team' en el partido
Anders Knöltorp (40') 1 - 0
Salvacolina F.C Alineación oficial del equipo 'Salvacolina F.C' en el partido 1 - 0 Santa Clara Team Alineación oficial del equipo 'Santa Clara Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Salvacolina F.C Alineación oficial del equipo 'Salvacolina F.C' en el partido 0 - 1 Santa Clara Team Alineación oficial del equipo 'Santa Clara Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Salvacolina F.C

Goles Goles

  • 138 Minuto 40 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Juan Luis de las Casas arribés a peus de Anders Knöltorp, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Salvacolina el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Salvacolina va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Samuel Pino, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 236 Minuto 20 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Konrad Gareus haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Salvacolina al minut 20.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Salvacolina va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Tomás Moreira va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Salvacolina va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Filip Andries, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dorival Minhoca de Salvacolina va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 51 (Lesión): Samuel Pino no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Alfredo Ghetti.

Santa Clara Team

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Santa va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Adrián Torrontegui va desviar el xut final de Mundial Echaniz després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ruurd Partida que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): Santa van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 42, però Mundial Echaniz va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Konrad Gareus.