Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733840117

Liga 733840117 Información oficial sobre el partido 733840117 en Hattrick

04.08.2024 18:30:00

Lobatse FC Alineación oficial del equipo 'Lobatse FC' en el partido 1 - 4 North Phoenix FC BW Alineación oficial del equipo 'North Phoenix FC BW' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Lobatse FC Alineación oficial del equipo 'Lobatse FC' en el partido 2 - 3 North Phoenix FC BW Alineación oficial del equipo 'North Phoenix FC BW' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,6 % 7,2 % 71,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lobatse FC

Goles Goles

  • 104 Minuto 80 (Gol de penalti): Lobatse aconseguia el 1 - 2 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Botsang Sibanda al cantó inferior dret de la porteria rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Lobatse va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Thabang Tshekiso en un 1 contra 1 amb el porter Reinhard Plünnen, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 203 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Mpho Mosweu no oblidarà el que li va passar durant el minut 35. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 201 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Botsang Sibanda va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 38 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 202 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Mpho Mosweu de Lobatse es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 39, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 218 Minuto 62 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Lame Khuduga va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Pablo Gallinas rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 203 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Lobatse va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Nnaemeka Ofentse va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Reinhard Plünnen va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Nnaemeka Ofentse de Lobatse va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

North Phoenix FC BW

Goles Goles

  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Passats 21 minuts de partit, NoPho es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Puso Maotoanong es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ndiapo Keakebetse va augmentar l'avantatge de NoPho a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Al minut 82, NoPho va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Mosegi Modisaotsile, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Mothusi Mangope de NoPho l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 83 de partit.