Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733837996

Liga 733837996 Información oficial sobre el partido 733837996 en Hattrick

28.07.2024 18:30:00

Winterpayne Wasps Alineación oficial del equipo 'Winterpayne Wasps' en el partido 1 - 1 Sokol Sedlčany Alineación oficial del equipo 'Sokol Sedlčany' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Winterpayne Wasps Alineación oficial del equipo 'Winterpayne Wasps' en el partido 0 - 1 Sokol Sedlčany Alineación oficial del equipo 'Sokol Sedlčany' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Winterpayne Wasps

Goles Goles

  • 138 Minuto 62 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Kosta Joshevski arribés a peus de Blair Tristram, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Winterpayne el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 13 (Ocasión de contra por la izquierda): Winterpayne van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 13, però Blair Tristram va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 60 (Ocasión de contra por la izquierda): Winterpayne van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 60, però el xut de Poloko Petrus des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Winterpayne sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Richard Ringnes, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 69 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 286 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 77, un contraatac del Winterpayne no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Calisto Loureiro Martins perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Sokol Sedlčany

Goles Goles

  • 160 Minuto 78 (Gol de falta): L'entrenador de Sedlčany es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Betinho Guimarães era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 6 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Sedlčany al minut 6, però el xut de Betinho Guimarães va topar amb la tanca defensiva.
  • 274 Minuto 9 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Betinho Guimarães que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 270 Minuto 52 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Betinho Guimarães al minut 52 semblava entrar, però Muneer Al-Juneid va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 270 Minuto 59 (Ocasión de falta): El Sedlčany va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 59 amb un llançament de falta perillós. En Betinho Guimarães però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 262 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Chinthaka Dassanayake per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 68, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.