Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733831421

Liga 733831421 Información oficial sobre el partido 733831421 en Hattrick

09.06.2024 18:20:00

Kabo Soccer Team Alineación oficial del equipo 'Kabo Soccer Team' en el partido 1 - 5 THIOF Alineación oficial del equipo 'THIOF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Kabo Soccer Team Alineación oficial del equipo 'Kabo Soccer Team' en el partido 3 - 1 THIOF Alineación oficial del equipo 'THIOF' en el partido
Tiene mala suerte 2.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,2 % 2,5 % 16,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kabo Soccer Team

Goles Goles

  • 111 Minuto 42 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 42, Arbel Lotenberg de Soccer empatava el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): En Arbel Lotenberg va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Soccer va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Giovanni Briatico va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Stavros Zotos.
  • 235 Minuto 44 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Arbel Lotenberg gairebé marca per a Soccer al minut 44 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 201 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Arfang Sagna no va entrar per centímetres.
  • 203 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Stavros Zotos i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Soccer, però el xut de Delmiro Perdigão va sortir bastant desviat.
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Arbel Lotenberg de Soccer va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

THIOF

Goles Goles

  • 141 Minuto 41 (Gol de contra por el centro): Lesar Güresin va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, THIOF, al minut 41. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 171 Minuto 44 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 44, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Lucio De Agostini es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 182 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Al minut 60 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Borysław Idaszak va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Hilmi Dede de THIOF l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 69 de partit.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Borysław Idaszak va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 80, i va fer pujar el 1 - 5 per a THIOF.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Es duien 11 minuts de partit jugats quan Leonardo Pérez va estar a punt de posar per davant a THIOF amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Josef Kummer va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Lesar Güresin que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hilmi Dede de THIOF amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.