Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733815641

Liga 733815641 Información oficial sobre el partido 733815641 en Hattrick

30.06.2024 02:00:00

Las Puercas FC Alineación oficial del equipo 'Las Puercas FC' en el partido 1 - 5 Barcelona Tigres Alineación oficial del equipo 'Barcelona Tigres' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Las Puercas FC Alineación oficial del equipo 'Las Puercas FC' en el partido 1 - 4 Barcelona Tigres Alineación oficial del equipo 'Barcelona Tigres' en el partido
Tiene un resultado normal 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,1 % 0,3 % 92,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Puercas FC

Goles Goles

  • 101 Minuto 33 (Gol por el centro): Juan Ignacio Paz de Puercas va demostrar les seves habilitats al minut 33 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Puercas Iván Cenarbe quasi va assolir l'empat al minut 34 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Puercas, l'equip va recuperar la pilota al minut 52 i va contraatacar. En Emilio Oceguera va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 204 Minuto 80 (Ocasión de penalti): Gerardo Anda va perdre una oportunitat de reduir diferències des del punt de penal al minut 80 quan va enviar la pilota per una banda de la porteria i la bota (que tenia mal cordada) per l'altra. Un espectador es va aixecar amb la bota clavada al cap cridant "neeeeeeeeng!".

Barcelona Tigres

Goles Goles

  • 174 Minuto 18 (Gol de penalti): En Felipe Hoyos va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 18. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 182 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Al minut 25 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Bruno Madariaga va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Crisanto Alarcón de Barcelona va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 40. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 42 de partit va donar a Barcelona l'avantatge per 1 - 4. Vladimiro Del Moral en va ser l'anotador.
  • 105 Minuto 84 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Nate Dodd va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Herculano Galicia va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Barcelona posava el marcador 1 a 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al minut 51, el Barcelona va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Bruno Madariaga s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 21 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Alberto Legarreta, el jugador de Barcelona va ser expulsat al minut 21.
  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Crisanto Alarcón de Barcelona va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vladimiro Del Moral de Barcelona es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Francisco Juárez de Barcelona va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 87, Felipe Hoyos de Barcelona va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.