Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733804929

Liga 733804929 Información oficial sobre el partido 733804929 en Hattrick

02.06.2024 16:50:00

Al-Cagliahrain FC Alineación oficial del equipo 'Al-Cagliahrain FC' en el partido 4 - 2 Manamah United Football Club Alineación oficial del equipo 'Manamah United Football Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Al-Cagliahrain FC Alineación oficial del equipo 'Al-Cagliahrain FC' en el partido 2 - 2 Manamah United Football Club Alineación oficial del equipo 'Manamah United Football Club' en el partido
Tiene suerte 2.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,0 % 35,3 % 28,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Al-Cagliahrain FC

Goles Goles

  • 116 Minuto 7 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Tonguç Çelebi sempre és una garantia. Al minut 7, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Božo Stankovič marcar el 1 - 0 per al Al-Cagliahrain.
  • 132 Minuto 10 (Gol por la izquierda): En Diego Campagnoli de Al-Cagliahrain va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 116 Minuto 27 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Robert Pydyś va acabar en una passada genial cap al jugador de Al-Cagliahrain Božo Stankovič, que va marcar el 3 - 0.
  • 106 Minuto 40 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Filipe Kiehl sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 40 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 4 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Filipe Kiehl, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60, Diego Campagnoli gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Muhsin Al Saddon va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Filipe Kiehl va estar a punt de sentenciar el partit al minut 66, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Al minut 90 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Robert Pydyś de Al-Cagliahrain va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ali Osman Ferih de Al-Cagliahrain amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Manamah United Football Club

Goles Goles

  • 152 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Manamah va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 1 quan Andrea Casciaro va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 152 Minuto 42 (Gol por la izquierda): En Florian Masquelier va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Florian Masquelier va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Walid Abd El Wahed no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 251 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Navid Ghorbani va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Walid Abd El Wahed.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tommy Adolfsson de Manamah va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.