Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733776769

Liga 733776769 Información oficial sobre el partido 733776769 en Hattrick

16.06.2024 16:40:00

Hansa Barracuda Alineación oficial del equipo 'Hansa Barracuda' en el partido 1 - 1 Dzida FC Alineación oficial del equipo 'Dzida FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hansa Barracuda Alineación oficial del equipo 'Hansa Barracuda' en el partido 2 - 1 Dzida FC Alineación oficial del equipo 'Dzida FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,6 % 3,0 % 17,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hansa Barracuda

Goles Goles

  • 111 Minuto 32 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 32, Sameeh Omair Al-Harthy de Barracuda empatava el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Yaqthan Yasser Al-Ya'qooby va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 20 per blocar una centrada d'en Yaqthan Yasser Al-Ya'qooby va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Barracuda.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Barracuda va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ahmed Ali Al-Harby en un 1 contra 1 amb el porter Saeed Adam Al-Khalily, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Barracuda va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ahmed Ali Al-Harby va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Saeed Adam Al-Khalily.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ali Abdulbaqy Al-Mushefry de Barracuda es va guanyar la targeta groga merescudament.

Dzida FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 31 (Gol por la derecha): El jugador de Dzida Abdulkareem Issam Al-Hadany va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 31 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 28 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Adam Sameer Al-Adwany que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Dzida va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Yahya Mousa Al-Sarhany va desviar el xut final de Abdulaziz Abdulqader Al-Shidy després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 285 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Dzida la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 271 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65 de partit, Idris Hani Al-Tooby quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Abdulaziz Abdulqader Al-Shidy de Dzida va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.