Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733755933

Liga 733755933 Información oficial sobre el partido 733755933 en Hattrick

09.06.2024 16:20:00

ZsoTeam Alineación oficial del equipo 'ZsoTeam' en el partido 0 - 3 FC Melisch Arabian Lions Alineación oficial del equipo 'FC Melisch Arabian Lions' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ZsoTeam Alineación oficial del equipo 'ZsoTeam' en el partido 1 - 2 FC Melisch Arabian Lions Alineación oficial del equipo 'FC Melisch Arabian Lions' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,2 % 0,6 % 89,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ZsoTeam

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 32 (Ocasión de contra de falta): ZsoTeam van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 32 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Luqman AL Khathlan no va ser gens encertat.
  • 286 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 37, un contraatac del ZsoTeam no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Nazem Sami perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 240 Minuto 90 (Ocasión de contra de falta): ZsoTeam va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Luqman AL Khathlan va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 55, Salam Ashkouri de ZsoTeam va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FC Melisch Arabian Lions

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 2, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Vitalius Feiferovas es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Vitalius Feiferovas de Melisch va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 28. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Melisch va aconseguir el 0 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Adel Bin-Ghadayer, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Krzysztof Nitka que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Melisch quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Václav Dohnal va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Niklas Gristow quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Valente Aires, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65 de partit, Anies Sungkar va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 280 Minuto 74 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 74 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 284 Minuto 89 (Ocasión de penalti): Vitalius Feiferovas de Melisch va fallar un penal al minut 89. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mu'mmar Mattar de Melisch va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 35 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mu'mmar Mattar de Melisch va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".