Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733740875

Liga 733740875 Información oficial sobre el partido 733740875 en Hattrick

23.06.2024 16:30:00

Evilbunny United Alineación oficial del equipo 'Evilbunny United' en el partido 0 - 5 AnkhMorpork X1 Alineación oficial del equipo 'AnkhMorpork X1' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Evilbunny United Alineación oficial del equipo 'Evilbunny United' en el partido 0 - 5 AnkhMorpork X1 Alineación oficial del equipo 'AnkhMorpork X1' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Evilbunny United

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): Evilbunny van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 3, però el xut de Clyde Noone des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 285 Minuto 52 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Evilbunny a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Stuart Molony va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Neil O'Mahony es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 62, Steve Cashell de Evilbunny va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

AnkhMorpork X1

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): En Simeão Bastos Silva donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 20 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 24 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de AnkhMorpork. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Josh Haahr xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Andrea Giuseppe Carrillo va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 25, i va fer pujar el 0 - 3 per a AnkhMorpork.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Mark Denny de AnkhMorpork l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 68 de partit.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79, Josh Haahr va augmentar l'avantatge de AnkhMorpork a 0 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Mark Denny de AnkhMorpork, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 2, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 282 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Janno van der Hoek va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 49, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Doungchalerm Somchit de AnkhMorpork va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.