Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733734988

Liga 733734988 Información oficial sobre el partido 733734988 en Hattrick

09.06.2024 16:35:00

HAJDUK SPLIT TORCIDA Alineación oficial del equipo 'HAJDUK SPLIT TORCIDA' en el partido 4 - 2 People's Liberation Army Alineación oficial del equipo 'People's Liberation Army' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
HAJDUK SPLIT TORCIDA Alineación oficial del equipo 'HAJDUK SPLIT TORCIDA' en el partido 1 - 1 People's Liberation Army Alineación oficial del equipo 'People's Liberation Army' en el partido
Tiene bastante suerte 1.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,5 % 37,4 % 31,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HAJDUK SPLIT TORCIDA

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Jehad Moustapha va donar a TORCIDA un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan TORCIDA va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Zyad Kalasi des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de TORCIDA a 3 - 1. Mootassem Abou Saada va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): TORCIDA va aconseguir el 4 - 2 quan Obayda Othman va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 22 (Ocasión de falta): Al minut 22, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Waael Zabadany El Beik de TORCIDA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Hamid Al Said es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 67 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Waael Zabadany El Beik va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

People's Liberation Army

Goles Goles

  • 190 Minuto 40 (Gol de falta): Al 40 minuts, El P.L.A va fer el 2-1. En Abou Fattah Alaga va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 118 Minuto 58 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 58, Mohammad Alma va pentinar un córner cap al segon pal que Othman Humssi va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 65 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Rami Al Shaykha va fer al minut 65 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Mahmoud Madani, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mohammad Daka de P.L.A es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.