Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733727984

Liga 733727984 Información oficial sobre el partido 733727984 en Hattrick

02.06.2024 16:35:00

Al Hoshi United Swisra Alineación oficial del equipo 'Al Hoshi United Swisra' en el partido 2 - 2 Os Touaregs Alineación oficial del equipo 'Os Touaregs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Al Hoshi United Swisra Alineación oficial del equipo 'Al Hoshi United Swisra' en el partido 2 - 0 Os Touaregs Alineación oficial del equipo 'Os Touaregs' en el partido
Tiene un resultado normal 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,1 % 0,2 % 4,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Al Hoshi United Swisra

Goles Goles

  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Shougi Sumeie va anar directament als peus de Saddam Al-Shahrani que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.
  • 122 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Hoshi prenia la batuta de l'encontre al minut 63, quan en Amine Khairallah va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 34 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 34, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Muneer Al-Salami sempre els tira per la dreta i en Sa'd Uthman, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.

Os Touaregs

Goles Goles

  • 140 Minuto 51 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Touaregs el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Sumit Narlikar va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!
  • 163 Minuto 69 (Gol por la derecha): El jugador visitant Asem Al-Mureisy va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 69 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): Touaregs van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 35, però Shihab Zehra va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Shihab Zehra de Touaregs va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.