Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733702394

Liga 733702394 Información oficial sobre el partido 733702394 en Hattrick

09.06.2024 16:15:00

New Medina City Alineación oficial del equipo 'New Medina City' en el partido 1 - 2 Tounes Northern Thunder Alineación oficial del equipo 'Tounes Northern Thunder' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
New Medina City Alineación oficial del equipo 'New Medina City' en el partido 2 - 0 Tounes Northern Thunder Alineación oficial del equipo 'Tounes Northern Thunder' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

New Medina City

Goles Goles

  • 121 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Netos Tsiolis ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, NMC es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 37 per blocar una centrada d'en Sajjad Ganjapour va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de NMC.
  • 240 Minuto 44 (Ocasión de contra de falta): El NMC va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Elias Pilet la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rafał Artwik de NMC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en David Fasching.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 68, Sajjad Ganjapour de NMC va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tounes Northern Thunder

Goles Goles

  • 190 Minuto 57 (Gol de falta): El Najmeddine Boumnijel va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel TNT. 1-1.
  • 106 Minuto 69 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 69 minuts, Momen Zitouni va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): TNT va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 29, quan Bilel Belhaj Kacem va quedar-se sol davant el porter Alexander Weichsel, però aquest va poder aturar el xut.
  • 261 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 57 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Tarak Chaabani va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 271 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Momen Zitouni que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.