Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733688439

Liga 733688439 Información oficial sobre el partido 733688439 en Hattrick

01.09.2024 16:10:00

Mubarak Al Kabir AC Alineación oficial del equipo 'Mubarak Al Kabir AC' en el partido 2 - 0 Death hand Alineación oficial del equipo 'Death hand' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mubarak Al Kabir AC Alineación oficial del equipo 'Mubarak Al Kabir AC' en el partido 2 - 0 Death hand Alineación oficial del equipo 'Death hand' en el partido
Tiene un resultado normal 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,0 % 0,2 % 4,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mubarak Al Kabir AC

Goles Goles

  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jibril Ibn-Bashir, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): En Kalid Omar va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Mubarak va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Esmaeil Baba Hajian va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Faisal Al-Otaiba.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54, Yazid Issa gairebé va marcar per a Mubarak des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Death hand

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Hashem Vahidi va entorpir al marcador d'en Abdulla Al-Dafa per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 35 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ahmad Al-Dulaimi, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 253 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 63 en Sajit Al-Tatran va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Ali El-Amin va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Hashem Vahidi de Death es va guanyar la targeta groga merescudament.