Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733686262

Liga 733686262 Información oficial sobre el partido 733686262 en Hattrick

02.06.2024 15:45:00

Amir Baggio Alineación oficial del equipo 'Amir Baggio' en el partido 1 - 1 Amin.Khuzestan67 Alineación oficial del equipo 'Amin.Khuzestan67' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Amir Baggio Alineación oficial del equipo 'Amir Baggio' en el partido 3 - 1 Amin.Khuzestan67 Alineación oficial del equipo 'Amin.Khuzestan67' en el partido
Tiene mala suerte 2.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,1 % 1,6 % 14,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Amir Baggio

Goles Goles

  • 137 Minuto 16 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Shapour Torbati va anar a parar al cap de Moris Oran que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Baggio el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Yadollah Kamankesh. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): Baggio van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 76, però Moris Oran va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 223 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Baggio va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Moris Oran en un 1 contra 1 amb el porter Nouri Kalhor, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 215 Minuto 81 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Hossein Khounbani va rebre molts aplaudiments. Al minut 81 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 221 Minuto 91 (Ocasión por el centro): En Yadollah Kamankesh va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Baggio se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66, Yadollah Kamankesh de Baggio va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Amin.Khuzestan67

Goles Goles

  • 164 Minuto 57 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Jahanbakhsh Hormozi marqués l'empat. Al minut 57 el marcador mostrava un empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Zirak Fazeli va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Parviz Seyyedi, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 75 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hani Hesari.