Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733644767

Liga 733644767 Información oficial sobre el partido 733644767 en Hattrick

09.06.2024 08:30:00

Machackal Vas Alineación oficial del equipo 'Machackal Vas' en el partido 0 - 4 Uglich Wings Alineación oficial del equipo 'Uglich Wings' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Machackal Vas Alineación oficial del equipo 'Machackal Vas' en el partido 0 - 2 Uglich Wings Alineación oficial del equipo 'Uglich Wings' en el partido
Tiene un resultado normal 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,6 % 0,2 % 95,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Machackal Vas

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 47 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Nikolay Mastakov va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Denis Nureev per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

Uglich Wings

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Jörn Heidinger que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Uglich.
  • 136 Minuto 24 (Gol evento especial inexperiencia rival): Gavriil Romantsev va deixar patent la seva inexperiència al minut 24, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Gergő Molnár va marcar sense oposició, posant el marcador a 0 - 2 per a Uglich.
  • 142 Minuto 27 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Gergő Molnár de Uglich va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 3 al marcador.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Uglich van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Alexey Fufurin va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Uglich quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Roman Shurshikov va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32 de partit, Jörn Heidinger va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): German Bachev quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Kirill Murygin, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Gergő Molnár. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Evaristo Federigi va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.