Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733630669

Liga 733630669 Información oficial sobre el partido 733630669 en Hattrick

30.06.2024 08:30:00

camorka_241 Alineación oficial del equipo 'camorka_241' en el partido 1 - 3 Teploenergo Alineación oficial del equipo 'Teploenergo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
camorka_241 Alineación oficial del equipo 'camorka_241' en el partido 2 - 0 Teploenergo Alineación oficial del equipo 'Teploenergo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,1 % 0,2 % 5,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

camorka_241

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 els aficionats van embogir quan en Aleksey Lelyakin va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de camorka_241.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Rostislav Lipenkov va estar a punt de sentenciar el partit al minut 31, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 207 Minuto 65 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Arseniy Mischenkov va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Miron Galperin va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de camorka_241 se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Serhii Kravchenko va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 211 Minuto 81 (Ocasión por el centro): camorka_241 enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pavel Osadchuk.
  • 514 Minuto 36 (Tarjeta roja directa): Al minut 36, Aleksey Lelyakin de camorka_241 va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Teploenergo

Goles Goles

  • 138 Minuto 59 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Pavel Kostrykin la va rematar Stanislav Menyailov amb una magnífica volea que va fer pujar per a Teploenergo el 1 - 1.
  • 141 Minuto 79 (Gol de contra por el centro): El Teploenergo era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Stanislav Menyailov va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Al minut 88, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Orelis Kumbarskis va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 32, el Teploenergo estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Orelis Kumbarskis va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 263 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Romain Gomez quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 58, Massimo Gerli de Teploenergo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.