Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733624602

Liga 733624602 Información oficial sobre el partido 733624602 en Hattrick

01.09.2024 14:45:00

FC Strasse e Strassoni Alineación oficial del equipo 'FC Strasse e Strassoni' en el partido 2 - 2 FC Diaz Alineación oficial del equipo 'FC Diaz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Strasse e Strassoni Alineación oficial del equipo 'FC Strasse e Strassoni' en el partido 3 - 1 FC Diaz Alineación oficial del equipo 'FC Diaz' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Strasse e Strassoni

Goles Goles

  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Strassoni prenia la batuta de l'encontre al minut 30, quan en Hugo Gonçalves va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Strassoni va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Ferdy Fournel des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Pier Bommertz va estar a punt d'avançar els locals al minut 15 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en César Valle! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): El Strassoni ho intentava per la dreta per mitjà de César Valle, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

FC Diaz

Goles Goles

  • 154 Minuto 59 (Gol de penalti): Al minut 59 els visitants van aconseguir el 2 - 1 quan Vito Li Puma va afusellar el porter des del punt de penal.
  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 en Afonso Gonçalves va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Dany Ackermann va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Antero de Araújo, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): En Joël Koetz va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Diaz Heng Clemen quasi marca al minut 37 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Dany Ackermann l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.