Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733624322

Liga 733624322 Información oficial sobre el partido 733624322 en Hattrick

01.09.2024 14:45:00

Olympique Clervaux Alineación oficial del equipo 'Olympique Clervaux' en el partido 3 - 1 World Star Diego Alineación oficial del equipo 'World Star Diego' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Olympique Clervaux Alineación oficial del equipo 'Olympique Clervaux' en el partido 2 - 1 World Star Diego Alineación oficial del equipo 'World Star Diego' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,6 % 2,0 % 15,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olympique Clervaux

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): El jugador Gilles Angelsberg de Olympique, després de 22 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 134 Minuto 26 (Gol de penalti): Olympique va obtenir un penal al minut 26, que va llançar a la perfecció Jang Dostert. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 134 Minuto 55 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Olympique i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 55 minuts de joc. Mentre en Jang Dostert el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Olympique a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Alain Gaasch va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

World Star Diego

Goles Goles

  • 138 Minuto 28 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Nolan Deshayes arribés a peus de Bob Rauen, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a World el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Felix Meder ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 253 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): World van seguir progressant per la banda dreta. Kevin Nagel va tenir la seva oportunitat al minut 27, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 252 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del World va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Jean-Nicolas Mossong no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Felix Meder de World amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bob Rauen de World es va emportar una amonestació al minut 72 per provocar un rival.