Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733616945

Liga 733616945 Información oficial sobre el partido 733616945 en Hattrick

23.06.2024 14:40:00

The X Files Alineación oficial del equipo 'The X Files' en el partido 5 - 0 The era of the white boar Alineación oficial del equipo 'The era of the white boar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
The X Files Alineación oficial del equipo 'The X Files' en el partido 7 - 0 The era of the white boar Alineación oficial del equipo 'The era of the white boar' en el partido
Tiene mala suerte 6.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The X Files

Goles Goles

  • 119 Minuto 14 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Keiran Sawcer el va rematar Daniel Sicuro amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.
  • 131 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Daniel Sicuro, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Files.
  • 134 Minuto 27 (Gol de penalti): Keiran Sawcer va augmentar la diferència de Files a 3 - 0 des del punt de penal.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Files va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Tór Sverri Masson progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Keiran Sawcer va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 12 per blocar una centrada d'en Saëb Chalhoub va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Files.
  • 216 Minuto 35 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 35 en Daniel Sicuro ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Bálint Szücs el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 230 Minuto 36 (Ocasión de falta): Al minut 36, Keiran Sawcer gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El Files ho intentava per la dreta per mitjà de Risto Lantela, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El jugador local Tór Sverri Masson per poc que no incrementa el marcador al minut 84. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Hermínio Caldas va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, Daniel Sicuro gairebé va marcar per a Files des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

The era of the white boar

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de white va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Youssef Al Khalil, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mounir Mourtada de white la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.