Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733602549

Liga 733602549 Información oficial sobre el partido 733602549 en Hattrick

16.06.2024 10:00:00

Bulanoserna Alineación oficial del equipo 'Bulanoserna' en el partido 0 - 4 Unbyns IF Alineación oficial del equipo 'Unbyns IF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bulanoserna Alineación oficial del equipo 'Bulanoserna' en el partido 1 - 2 Unbyns IF Alineación oficial del equipo 'Unbyns IF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,1 % 0,5 % 90,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bulanoserna

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 33 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Fredrik Henriksson no va ser aprofitada per en Ville Pettersson que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 200 Minuto 52 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 52 amb una falta ben llançada per en Ivan Jansson, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Bulanoserna la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ivan Jansson.

Unbyns IF

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Carlos Arnau que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Unbyns.
  • 184 Minuto 32 (Gol de penalti): Al minut 32 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Carlos Arnau va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 2.
  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Unbyns van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 3 mitjançant en Carlos Arnau.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Carlos Arnau va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 51, i va fer pujar el 0 - 4 per a Unbyns.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Rudolf Håkansson de Unbyns va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 29 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): Unbyns van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 84, però Jonas Ulfander va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Atilla Gönül de Unbyns va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.