Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733589111

Liga 733589111 Información oficial sobre el partido 733589111 en Hattrick

23.06.2024 10:00:00

Dollmen Alineación oficial del equipo 'Dollmen' en el partido 1 - 6 CAJ Maccers Alineación oficial del equipo 'CAJ Maccers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Dollmen Alineación oficial del equipo 'Dollmen' en el partido 0 - 9 CAJ Maccers Alineación oficial del equipo 'CAJ Maccers' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dollmen

Goles Goles

  • 102 Minuto 69 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Dollmen van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Mattis Sjödahl en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 4.

CAJ Maccers

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 27, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Leif 'Loket' Pettersson es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 180 Minuto 28 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 28 pels visitants. En Jens Höstborg va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Malte 'Målaren' Månsson de CAJ l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 47 de partit.
  • 184 Minuto 49 (Gol de penalti): CAJ va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 4, quan Jens Höstborg va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 116 Minuto 89 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Agaton 'Z' Zetterman sempre és una garantia. Al minut 89, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Leif 'Loket' Pettersson marcar el 1 - 5 per al CAJ.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 89, CAJ va augmentar el seu avantatge a 1 - 6, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Jens Höstborg.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del CAJ que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Agaton 'Z' Zetterman, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 207 Minuto 10 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Agaton 'Z' Zetterman va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35 de partit, Agaton 'Z' Zetterman va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Jens Höstborg quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Maximilian Börjesson, però la pilota va topar amb el travesser.