Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733589110

Liga 733589110 Información oficial sobre el partido 733589110 en Hattrick

16.06.2024 10:00:00

Olssonville Crushers Alineación oficial del equipo 'Olssonville Crushers' en el partido 4 - 3 Dollmen Alineación oficial del equipo 'Dollmen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Olssonville Crushers Alineación oficial del equipo 'Olssonville Crushers' en el partido 3 - 1 Dollmen Alineación oficial del equipo 'Dollmen' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,1 % 2,8 % 17,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olssonville Crushers

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Olssonville contenien la respiració mentre en Gert Wiwald s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 124 Minuto 70 (Gol de penalti): Corria el minut 70, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Olssonville s'avançava en el marcador després que en Adin Kabil xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 141 Minuto 75 (Gol de contra por el centro): Olssonville va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 75, quan Anders Falkbrant, sol dins l'àrea, va aconseguir el 3 - 2.
  • 123 Minuto 78 (Gol por la derecha): Corria el minut 78 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Karl-Axel Adel, que va posar el 4 - 3 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 es va veure una gran oportunitat per a Olssonville per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gert Wiwald, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Rudolf Sunesson va estar a punt d'avançar els locals al minut 60 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rudolf Sunesson de Olssonville va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Adin Kabil de Olssonville es va guanyar la targeta groga merescudament.

Dollmen

Goles Goles

  • 190 Minuto 32 (Gol de falta): En Mattis Sjödahl va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 1-1.
  • 164 Minuto 72 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Anders Thörnflod marqués l'empat. Al minut 72 el marcador mostrava un empat a 2.
  • 161 Minuto 77 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Anders Gabrielsson que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Mattis Sjödahl quasi aconsegueix empatar per Dollmen al minut 32, però Suwan Tonsakul va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.