Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733571687

Liga 733571687 Información oficial sobre el partido 733571687 en Hattrick

02.06.2024 10:00:00

AIK Jämtland Alineación oficial del equipo 'AIK Jämtland' en el partido 3 - 2 BK Västmanland Alineación oficial del equipo 'BK Västmanland' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AIK Jämtland Alineación oficial del equipo 'AIK Jämtland' en el partido 2 - 1 BK Västmanland Alineación oficial del equipo 'BK Västmanland' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,8 % 0,3 % 6,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AIK Jämtland

Goles Goles

  • 113 Minuto 28 (Gol por la derecha): Al minut 28, Jämtland aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Leffe Svensson va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 124 Minuto 62 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 62 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Per-Otto Ehnborn llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Jämtland va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Joni Keski-Heikkilä des de dins de l'àrea.

BK Västmanland

Goles Goles

  • 142 Minuto 17 (Gol de contra por la izquierda): Per-Gunnar Bäckborg va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a Västmanland.
  • 154 Minuto 72 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 3 - 2 va ser Martin Andersson. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 60 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Jimmy Jonsson va rebre molts aplaudiments. Al minut 60 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 273 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Västmanland va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Fredrik Åhin va desviar el xut final de Frank Hultskär després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Adis Bijelović de Västmanland va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.