Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733556908

Liga 733556908 Información oficial sobre el partido 733556908 en Hattrick

16.06.2024 10:00:00

Bajen! Alineación oficial del equipo 'Bajen!' en el partido 2 - 0 BK Mazeda Alineación oficial del equipo 'BK Mazeda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Bajen! Alineación oficial del equipo 'Bajen!' en el partido 4 - 0 BK Mazeda Alineación oficial del equipo 'BK Mazeda' en el partido
Tiene mala suerte 3.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bajen!

Goles Goles

  • 185 Minuto 11 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 11 minuts, el tirador de faltes del Bajen va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Angelo Caucci, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 134 Minuto 30 (Gol de penalti): Als 30 minuts de joc, els nois de Bajen van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Jargo Dandoy augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en William Hernández va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 230 Minuto 32 (Ocasión de falta): Al minut 32, Jargo Dandoy gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Mauro Melón va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83, Mauro Melón gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Max Wahl va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Max Wahl al minut 86 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Salah al Din Fakhroo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Salah al Din Fakhroo una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 89, però una magnífica aturada de Max Wahl va mantenir l'equip visitant dins del partit.

BK Mazeda

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 13 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Peter Lundin no va ser aprofitada per en Stefan Börjesson que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 251 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85, Sivert Kindmar va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 215 Minuto 87 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Kasper Runesson quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 251 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Waldemar Kopala va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 253 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Alberto Cogollo va fer una estirada espectacular al minut 89, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Imran Gojak.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Waldemar Kopala de Mazeda la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.