Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733555512

Liga 733555512 Información oficial sobre el partido 733555512 en Hattrick

23.06.2024 10:00:00

Zahle Alineación oficial del equipo 'Zahle' en el partido 1 - 3 Capisco FC Alineación oficial del equipo 'Capisco FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Zahle Alineación oficial del equipo 'Zahle' en el partido 1 - 3 Capisco FC Alineación oficial del equipo 'Capisco FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,2 % 0,1 % 95,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zahle

Goles Goles

  • 108 Minuto 71 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Mario Rafo encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Cláudio Magno Chielle només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 2 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Mario Rafo va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Pierluigi Lipari va xutar a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Ib Søndergaard de Zahle va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Capisco FC

Goles Goles

  • 174 Minuto 27 (Gol de penalti): Al minut 27 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Pierluigi Lipari va llençar el penal ras arran de pal.
  • 135 Minuto 37 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Pierluigi Lipari va demostrar la seva experiència quan al minut 37 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 0 - 2. És un murri!
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Pierluigi Lipari, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Capisco va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Arturo Vadalà va desviar el xut final de Pierluigi Lipari després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Daniel Sehnal quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Arturo Vadalà, però la pilota va topar amb el travesser.