Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733553988

Liga 733553988 Información oficial sobre el partido 733553988 en Hattrick

02.06.2024 10:00:00

IF Mossön Alineación oficial del equipo 'IF Mossön' en el partido 4 - 2 Nordic Vikings FC Alineación oficial del equipo 'Nordic Vikings FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
IF Mossön Alineación oficial del equipo 'IF Mossön' en el partido 2 - 1 Nordic Vikings FC Alineación oficial del equipo 'Nordic Vikings FC' en el partido
Tiene suerte 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,0 % 0,4 % 7,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

IF Mossön

Goles Goles

  • 138 Minuto 50 (Gol evento especial extremo + rematador): Stefan Paschke estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Abduljaleel Bin Nasser Al-Ali va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 2 al minut 50.
  • 111 Minuto 56 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 56, Natalino Carmona de Mossön empatava el partit: 2 - 2.
  • 121 Minuto 73 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Danilo José Santoro, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Mossön se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 73.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Mossön va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Luís Romão Alaúde progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 29 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Anestis Ferdoutsis va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 235 Minuto 30 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Danilo José Santoro gairebé marca per a Mossön al minut 30 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Mossön va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Danilo José Santoro va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Eddo Ventrone.
  • 211 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Abduljaleel Bin Nasser Al-Ali va estar a punt de marcar al minut 43 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): En Natalino Carmona va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Mossön se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El Mossön ho intentava per la dreta per mitjà de Abduljaleel Bin Nasser Al-Ali, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Nordic Vikings FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Passats 38 minuts de partit, Vikings es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Nore Liljenlind es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 141 Minuto 44 (Gol de contra por el centro): Vikings va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 44, quan Sabio Gneo, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Tony Woodcock va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jonathan Hidalgo, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Vikings van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Tony Woodcock va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Henrik Sidenander va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 42, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carlos Spiller de Vikings la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Carlos Spiller de Vikings per doble groga al minut 72.