Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733546764

Liga 733546764 Información oficial sobre el partido 733546764 en Hattrick

02.06.2024 10:00:00

Oskarshamn FC Alineación oficial del equipo 'Oskarshamn FC' en el partido 1 - 1 Öjebyn Alineación oficial del equipo 'Öjebyn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Oskarshamn FC Alineación oficial del equipo 'Oskarshamn FC' en el partido 3 - 1 Öjebyn Alineación oficial del equipo 'Öjebyn' en el partido
Tiene mala suerte 3.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Oskarshamn FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 31 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan 修平 (Shuhei) 上田 (Ueda) va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 31.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 14 (Ocasión de falta): Al minut 14, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): El Oskarshamn va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 40, però en Andrés Infante va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 222 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Oskarshamn va estar a punt de posar-se per davant al minut 62 però Søren Berglund va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 220 Minuto 63 (Ocasión de falta): Søren Berglund quasi dona a Oskarshamn l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.

Öjebyn

Goles Goles

  • 174 Minuto 29 (Gol de penalti): En Gersom Johnson va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 29. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 39 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Włodzimierz Starosta ja els havia advertit que el porter contrari, en Şerban Muşat, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 287 Minuto 41 (Ocasión tiro lejano): El Öjebyn se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 41, en Włodzimierz Starosta va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.