Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733542070

Liga 733542070 Información oficial sobre el partido 733542070 en Hattrick

16.06.2024 10:00:00

FC Knäckebröd Alineación oficial del equipo 'FC Knäckebröd' en el partido 5 - 2 team goliathz Alineación oficial del equipo 'team goliathz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FC Knäckebröd Alineación oficial del equipo 'FC Knäckebröd' en el partido 6 - 0 team goliathz Alineación oficial del equipo 'team goliathz' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Knäckebröd

Goles Goles

  • 106 Minuto 32 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 32 i semblava que Knäckebröd desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Tommi Oudshoorn va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 2 per als visitants.
  • 111 Minuto 38 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 38, Ant Haughton de Knäckebröd empatava el partit: 2 - 2.
  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Knäckebröd, atacant per l'esquerra al minut 39, va aprofitar el magnífic llançament de Chansoo Kim per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.
  • 116 Minuto 48 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Boye Hindermith sempre és una garantia. Al minut 48, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Tommi Oudshoorn marcar el 4 - 2 per al Knäckebröd.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): Ilja Constantin Hausmann va incrementar l'avantatge de Knäckebröd amb el 5 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Knäckebröd Karl Oskarsson quasi va assolir l'empat al minut 33 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Al minut 58, Chansoo Kim gairebé va marcar per a Knäckebröd des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ant Haughton.

team goliathz

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 13, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Josef Pfeiffer es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 24 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Adrián Orosz de goliathz l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 24 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Lars-Anders Åkesson va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Göte Kjellskär no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Lars-Anders Åkesson de goliathz va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.