Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733542010

Liga 733542010 Información oficial sobre el partido 733542010 en Hattrick

16.06.2024 10:00:00

IFK Asplund United Alineación oficial del equipo 'IFK Asplund United' en el partido 0 - 5 Eklunda FK Alineación oficial del equipo 'Eklunda FK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
IFK Asplund United Alineación oficial del equipo 'IFK Asplund United' en el partido 0 - 3 Eklunda FK Alineación oficial del equipo 'Eklunda FK' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

IFK Asplund United

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 60 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Asplund sortien al contraatac. La falta llançada per Lars Börjesson va sortir força alta sense massa perill.

Eklunda FK

Goles Goles

  • 107 Minuto 2 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Eklunda, gràcies a les conegudes canonades d'en Tom Ludwig, va situar el 0 - 1 al marcador. Sembla mentida que algú pugui marcar des de tan lluny!
  • 137 Minuto 11 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 11 una excel·lent centrada de Eddie Svensson va arribar a Otto Thach, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 0 - 2 al marcador.
  • 138 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Pedro Uceda va anar directament als peus de Karlyga Baymagambet que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 3.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Eddie Svensson va augmentar l'avantatge de Eklunda a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 184 Minuto 47 (Gol de penalti): Al minut 47 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Giovanni Valla va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Pedro Uceda quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Benjamin Ramén, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Pedro Uceda va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 37, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 280 Minuto 57 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Giovanni Valla al minut 57.
  • 280 Minuto 67 (Ocasión de falta): Giovanni Valla va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Giovanni Valla, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 68 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Eklunda va quedar sense poder incrementar el seu marcador.